Loading...
Loading...

VESNA DEDIĆ ŠOKIRALA JOVANU JOKSIMOVIĆ U PROGRAMU: San mi je da vodim emisiju sa Srđanom Predojevićem i snimim duet sa Željkom Joksimovićem! A onda je sela na voditeljkino mesto i tražila da je IZBACE IZ STUDIJA!

Category: tv
81,3 K Views

VESNA DEDIĆ ŠOKIRALA JOVANU JOKSIMOVIĆ U PROGRAMU: San mi ...

Watch VESNA DEDIĆ ŠOKIRALA JOVANU JOKSIMOVIĆ U PROGRAMU: San mi je da vodim emisiju sa Srđanom Predojevićem i snimim duet sa Željkom Joksimovićem! A onda je sela na voditeljkino mesto i tražila da je IZBACE IZ STUDIJA! - video dailymotion - Silly Telly 2 on dailymotion

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU! Vesna Dedić OTERALA Jovanu ...

Vesna Dedić OTERALA Jovanu Joksimović iz EMISIJE: Priznala da je MRZI zbog Željka Voditeljka Vesna Dedić javno je priznala da bi volela da je na mestu Jovane Joksimović, ne smao da joj preuzme voditeljsku stolicu, već i da u snimi duet sa Jovaninim sprugom Željkom Joksimoviće.

"NE VOLIM JOVANU JOKSIMOVIĆ!" Vesna Dedić bukvalno OTERALA ...

"NE VOLIM JOVANU JOKSIMOVIĆ!" Vesna Dedić bukvalno OTERALA koleginicu sa snimanja - Napusti studio. Foto: Youtube printscreen. Neverica! Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić gostovala je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva" kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića i tom prilikom rekla da priželjkuje Jovanino radno mesto.

Vesna Dedić isterala Jovanu Joksimović iz studija! Svađa ...

Sve je teklo sjajno, dok Vesna u jednom trenutku na šaljiv način nije poželela da čačne Jovanu Joksimović. - Moj životni san je da jednog dana vodim emisiju sa Srđanom Predojevićem i da snimim duet sa Željkom Joksimovićem. Zato ja ne volim Jovanu - našalila se Vesna. Vesna Dedić, Foto ...

JAVNO PORUČILA JOVANI DA JE NE VOLI: Vesna Dedić šokirala ...

Vesna Dedić u Jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića šokirala je izjavom. Ona je javno priznala da bi voljela da Jovani preuzme voditeljsku stolicu, ali i da snimi duet sa njenim suprugom Željkom Joksimovićem. Vesnino priznanje iznenadilo je sve, a onda se desio totalni obrt koji niko nije očekivao.

ŠOK U EMISIJI! Vesna Dedić OTERALA Jovanu Joksimović iz ...

ŠOK U EMISIJI! Vesna Dedić OTERALA Jovanu Joksimović iz EMISIJE: Priznala da je MRZI zbog Željka Voditeljka Vesna Dedić javno je priznala da bi volela da je na mestu Jovane Joksimović, ne smao da joj preuzme voditeljsku stolicu, već i da u snimi duet sa Jovaninim sprugom Željkom Joksimoviće.

Show More

Tags: #VESNADEDIĆŠOKIRALAJOVANUJOKSIMOVIĆUPROGRAMUSanmijedavodimemisijusaSrđanomPredojevićemisnimimduetsaŽeljkomJoksimovićemAondajeselanavoditeljkinomestoitražiladajeIZBACEIZSTUDIJA

Maybe you like!